Alpine Hearing Protection

Het merk Alpine Hearing Protection is hét merk voor gehoorbescherming, zowel voor je kleintje als voor jezelf. In het dagelijks leven komen onze kinderen regelmatig in aanraking met harde geluiden. Denk bijvoorbeeld aan concerten, festivals, optochten, feestjes, vuurwerk, motorrijders, noem maar op. Alpine biedt verschillende producten om het gevoelige gehoor van je kind te beschermen.

-40%
Alpine Muffy Wit / Rood Oorkappen 2+ jr 111.82.322 Leegverkoop

Alpine Muffy Wit / Rood Oorkappen 2+ jr 111.82.322

(0)

Adviesprijs: 24.95

Special Price 14.99

Op voorraad

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Alphine Gehoorbescherming Online Bestellen

Alpine Hearing Protection heeft naast zijn lijn voor volwassenen ook diverse producten die speciaal ontworpen zijn voor baby's en jonge kinderen. Het gehoor van kinderen is gevoeliger voor harde geluiden dan het gehoor van volwassenen. Voor sommige kinderen is dit zelfs zo erg dat ze fysieke pijn ervaren bij te harde geluiden. Deze kinderen hebben daarbij vaak problemen met hun concentratie en zijn vaker vermoeid. Ook voor deze kinderen bieden de gehoorkappen en oordopjes van Alpine een oplossing.

Naast bescherming tegen harde geluiden bieden de producten van Alpine ook bescherming tijdens het zwemmen en douchen. De kans op oorontsteking veroorzaakt door water is bij baby's en kinderen helaas groter dan bij volwassenen. De Alpine oordopjes zorgen ervoor dat water tijdens het zwemmen en douchen niet in de gehoorgang van je kleintje terechtkomt, zodat je de kans op oorontsteking drastisch verkleint.

De producten van Alpine Hearing Protection zijn bij MamaLoes direct uit voorraad leverbaar. Heb je vragen of wil je graag persoonlijk advies over de Alpine gehoorbeschermingsproducten? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze winkels.