Verhuizing van ons logistieke centrum

Twee magazijnen worden één

Het is zover! We hebben er op de achtergrond al een lange tijd hard aan gewerkt en kunnen het nu eindelijk met jullie delen: het logistieke centrum van MamaLoes is verhuisd naar een nieuw adres. Sterker nog, twee magazijnen zijn één geworden! Zowel ons pickmagazijn als het bulkmagazijn hebben we leeggehaald en vervolgens samengevoegd onder een dak. Zo kan MamaLoes blijven groeien, ontwikkelen en verbeteren, wat niet alleen voor ons maar ook voor jou als klant merkbaar zal zijn! Helaas kan het daardoor iets langer duren voor je je bestelling in huis hebt, maar we doen ons uiterste best om je pakketje zo snel mogelijk te versturen vanuit ons nieuwe magazijn. Omdat we jou als klant graag meenemen in ons proces, houden we je op deze pagina op de hoogte van alle ins en outs rondom de verhuizing!

Oude pickmagazijn

Ons oude pickmagazijn barst inmiddels uit zijn voegen, want MamaLoes blijft groeien! Daarom is het tijd om te verhuizen en te kijken naar de toekomst, zodat we de beste en nieuwste producten kunnen blijven aanbieden.

Oude bulkmagazijn

Ons ruime bulkmagazijn heeft jarenlang gediend als opslagplaats voor grote voorraden van MamaLoes en tevens grote goederen, zoals kinderkamers. 

Nieuwe magazijn

Beide magazijnen komen samen in ons nieuwe magazijn op de Nieuwkerksedijk 2AA! Zo hebben we al onze producten onder één dak. Deze locatie biedt niet alleen genoeg ruimte voor onze huidige producten, maar geeft ons ook de kans om te blijven groeien en het assortiment uit te breiden!

Maandag 18-10, 13:30u

Inpakteam van start

Pakketjes

Het is zover, de eerste pakketjes rollen van de band! Wat hebben we veel bereikt afgelopen dagen en wat zijn we trots op het resultaat. We doen ons best om alle pakketjes zo snel mogelijk te verzenden.

Zondag 17-10, 17:30u

It's a wrap!

Wij zijn er klaar voor!

We hebben de afgelopen dagen keihard doorgewerkt met ons MamaLoes team en it's a wrap! Wij zijn er helemaal klaar voor om vanaf morgen weer pakketjes te gaan verzenden. Voor vandaag stond er nog één ding op onze to-do list: een rondleiding voor onze collega's. We zijn er klaar voor om nog meer mensen blij te gaan maken!

Zondag 17-10, 16:00u

De laatste loodjes

Nog eventjes

De laatste stickers in ons nieuwe bulkmagazijn zitten inmiddels op de stellingen en de laatste verhuiswagens zijn ook al gesignaleerd. We zijn met z'n allen nog hard aan het knallen, maar het zijn de laatste loodjes van deze verhuizing!

Zondag 17-10, 10:30u

De inpaktafels worden klaargemaakt

Goede voorbereiding

We zijn druk bezig om de inpaktafels in te richten. De rollerbank is geïnstalleerd en alle verschillende dozen worden weer op hun plek gelegd. We kunnen straks weer lekker veel pakketjes gaan verzenden!

Zaterdag 16-10, 15:30u

Grote goederen

Inruimen

Een groot deel van onze producten is inmiddels aangekomen op ons nieuwe adres. We zijn druk bezig om alle pallets een plek te geven in de daarvoor bestemde stellingen. 

Zaterdag 16-10, 11:45u

Vrachtwagens vol

Pallets en kratten

We zijn goed op weg! Vrachtwagens vol kratten en pallets met dozen blijven aankomen bij het nieuwe magazijn. 

Vrijdag 15-10, 19:30u

Opbouwen

Opbouw en inrichting

We zetten grote stappen in ons nieuwe magazijn! Alle kabels bij de rollerband zijn gelegd, zodat we verder kunnen gaan met het installeren van de inpaktafels. Daarnaast wordt er gewerkt aan de nieuwe plek van onze afdeling goederenontvangst.

Vrijdag 15-10, 15:00u

Grote en kleine stellingen

Steeds voller

Wat gaat het hard! Waar de stellingen in ons oude pand steeds leger raken, komen de stellingen op de nieuwe locatie steeds voller. Fijn om te zien!

Vrijdag 15-10, 14:15u

Inruimen

Doorgaan

We blijven fanatiek doorgaan met inruimen van kratten, dozen en pallets. Niet alleen onze vaste logistieke krachten, maar ook kantoorpersoneel steekt de handen uit de mouwen deze dagen. 

Vrijdag 15 oktober, 11:00u

Oude magazijn

Steeds leger

Het oude pand raakt steeds leger, wat een goed teken is natuurlijk. Op naar het nieuwe magazijn!

Donderdag 14 oktober, 18:15u

Hard werken wordt beloond

Harde werkers

Ook in de avond werken we door! Een hoop collega's hebben vanavond doorgepakt en nog meer kratten en pallets naar het nieuwe pand verhuisd. Tussen dat harde werken door moet er natuurlijk ook gegeten worden.  

Donderdag 14 oktober, 16:45u

Ontwikkelingen inpakhal

De inpakhal

Naast de rollerband zijn inmiddels de inpaktafels ook verhuisd! De inpakhal krijgt steeds meer vorm en ruimte, zodat we zo snel mogelijk pakketten kunnen verzenden. Intussen wordt er ook gewerkt aan de patchkast, om alle computers aan te kunnen sluiten.  

Donderdag 14 oktober, 12:00u

Goed op weg 

Hard gewerkt

Wat wordt er hard gewerkt, zowel op de oude als de nieuwe locatie! Kratten, karren en pallets vol producten worden zorgvuldig naar de Nieuwkerksedijk 2AA vervoerd, zodat ze daar een nieuwe plek kunnen krijgen. 

Inpakhal

Een belangrijk onderdeel van de inpakhal is natuurlijk de rollerband. Deze wordt op dit moment opgebouwd in het nieuwe magazijn! Zo krijgt de nieuwe inpakhal steeds meer vorm en kan er in het oude pand een begin worden gemaakt met het verhuizen van de inpaktafels. 

Donderdag 14 oktober, 09:15u

We zijn van start!

Oude pand

In ons oude pickmagazijn wordt al volop gewerkt! De eerste artikelen staan klaar om meegenomen te worden naar het nieuwe pand. Ook worden de stellingen die op deze locatie stonden afgebroken. 

Nieuwe pand 

De stellingen in ons nieuwe pickmagazijn aan de Nieuwkerksedijk 2AA staan klaar voor gebruik. Ze zijn allemaal netjes gestickerd en vormen de nieuwe basis voor al onze producten. Van fopspenen tot knuffels en van wandelwagens tot matrassen, alles wordt hier de komende dagen overzichtelijk ingeruimd. 

Woensdag 13 oktober

Laatste voorbereidingen

Laatste voorbereidingen

Vandaag staat in het teken van de laatste voorbereidingen voordat de grote verhuizing gaat beginnen. Op onze oude locatie zijn onze collega's hard aan het werk om ervoor te zorgen dat de verhuizing morgen soepel van start kan gaan. Tegelijkertijd zijn anderen in het nieuwe logistieke centrum bezig met de laatste aanpassingen en 'de puntjes op de i' zetten.

Eerste week oktober

De eerste stellingen staan klaar

Stellingen 

Dat het nieuwe logistieke centrum meer ruimte gaat bieden voor onze goederen wisten we al, maar op foto's wordt het verschil nog beter zichtbaar. Waar het oude pand tot de nok toe gevuld was, zullen we op de nieuwe locatie in eerste instantie zelfs ruimte overhouden. 

September 2021

Start opbouw pickmagazijn stellingen en laaddock

Oude pand

Ons oude magazijn barst inmiddels uit zijn voegen, het is hoog tijd om afscheid te nemen. MamaLoes wil blijven groeien en kijkt graag naar de toekomst. In totaal worden er wel 520 karren, 900 pallets en meer dan 6000 kratten uit het oude pickmagazijn verhuisd! 

Het nieuwe laaddock 

Om alle goederen praktisch en efficiënt te kunnen laden en lossen, wordt er hard gewerkt aan ons nieuwe laaddock! Deze bevindt zich bij onze ruime inpakhal en biedt meer mogelijkheden en ruimte dan bij het oude pand. 

Augustus 2021

Opbouw bulkstellingen

Welkom in ons nieuwe magazijn!

Wat 'n ruimte hé? De centrale hal biedt een hoop ruimte voor stellingen met zowel grote als kleine producten. Zo kan MamaLoes blijven groeien! Tevens hebben we een begin gemaakt met het opbouwen van de nieuwe bulkstellingen.