Topmark Wipstoeltjes

Topmark brengt diverse modellen van de Topmark wipstoel op de markt, die zich onder meer onderscheiden door de vormgeving, kleursamenstelling en functionaliteit. Een van de modellen is de Topmark wipstoel  Baby Relax, die over een schommelpositie beschikt, maar ook vastgezet kan worden. De rugleuning kan in meerdere standen versteld worden en dat geldt ook voor de voetensteun.

Topmark Wipstoel Online Bestellen

Een ander uniek onderdeel van de Topmark wipstoel is de speelboog. Zo kan je kind niet alleen lekker relaxen, maar ook spelen met de verschillende speeltjes die aan de boog hangen. Dit is niet alleen erg leuk, maar het bevordert ook nog eens de motorische ontwikkeling van je kind. De Topmark wipstoel wordt dus niet voor niets multifunctioneel genoemd!

Bij MamaLoes kun je de Topmark wipstoel veilig online bestellen, tegen een voordelige prijs. Heb je vragen over een wipstoel of over een ander product uit ons assortiment? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, of kom gezellig langs in een van onze winkels. we adviseren je graag!