Nuna wipstoeltjes

De Nuna wipstoel is ontworpen met een uniek uitgangspunt. Het uiterlijk van een wip/draaistoeltje is natuurlijk ook erg belangrijk in een modern interieur, maar de functionaliteit mag daar niet onder lijden. Daarom heeft de Nuna Leaf een draaibeweging die veel natuurlijker is dan een schommelbeweging.

De bewegingen van de Nuna wipstoel komen exact overeen met de beweging die een kindje in de buik maakt tijdens het lopen van de moeder. Je kind zal zich dan ook veel vertrouwder voelen in de Nuna wipstoel dan in een traditionele wipstoel of babyschommel: de schokbeweging op en neer is namelijk veel minder natuurlijk voor een Baby.

De Nuna wipstoel is ontworpen zodat je baby zich lekker en ontspannen voelt in het stoeltje. Met de zachte en natuurlijke draaibeweging brengt de Leaf een nieuwe dimensie aan het bekende wipstoeltje voor baby's. Met slechts een klein duwtje creëer je een relaxe beweging die natuurlijker voelt dan het schommelen in de bekende wipstoeltjes. Daarnaast is de Nuna wipstoel natuurlijk niet alleen veilig en gemakkelijk in gebruik, maar ook nog eens een aanvulling op je stijlvolle interieur.