Koelstra

In een Koelstra wipstoel zal je kleintje heerlijk tot rust komen! De Koelstra wipstoel heeft een mooi basic design dat in geen enkele huiskamer zal misstaan. Omdat de wipstoeltjes in verschillende stijlvolle kleuren verkrijgbaar zijn is er voor iedere papa en mama wel een geschikte Koelstra wipstoel.  Maar naast een mooi design blinkt de Koelstra wipstoel op meer punten uit.

Zo is de zitting van de Koelstra ontworpen met maximaal comfort voor je kleintje. Doordat de zitting ook nog eens verstelbaar is kan de Koelstra wipstoel zowel zittend als liggend door je kind in gebruik genomen worden. Maar ook aan jou is gedacht! De Koelstra wipstoel is namelijk lekker eenvoudig in gebruik en kan ook nog eens makkelijk meegenomen worden. Ideaal voor bijvoorbeeld op vakantie!

De Koelstra wipstoel is bij MamaLoes in diverse kleuren snel en veilig online te bestellen. Heb je vragen of wil je graag persoonlijk advies over onze wipstoeltjes? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze winkels, we helpen je graag!