Alpine Gehoorbescherming voor baby's en kinderen

Het gehoor van je baby of kind is stukken gevoeliger dan je eigen gehoor. Erg belangrijk dus dat je de oortjes van je kleintje goed beschermt. Je baby of kind komt immers regelmatig in aanraking met harde geluiden. Denk bijvoorbeeld aan geluiden van feestjes, motorrijders, festivals, optochten, noem maar op. Alpine biedt oordopjes en oorkappen die het gehoor van je kleintje in deze situaties optimaal beschermen!

Knop naar merkbelevingspagina

-40%
Alpine Muffy Wit / Rood Oorkappen 2+ jr 111.82.322 Leegverkoop

Alpine Muffy Wit / Rood Oorkappen 2+ jr 111.82.322

(0)

Adviesprijs: 24.95

Special Price 14.99

Op voorraad

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Alphine Gehoorbeschermers Online Bestellen 

Het assortiment Alpine bij MamaLoes bestaat uit oordopjes en oorkappen die speciaal ontworpen zijn voor baby en kind. De Alpine Muffy oorkappen zijn speciaal gevormd naar het hoofdje van je baby/kind en zorgen ervoor dat harde geluiden gefilterd worden zodat ze niet de gevoelige gehoorgang van je kind binnendringen. De Alpine Muffy oorkappen zitten lekker comfortabel zodat je kleintje er geen last van zal hebben.

Naast de oorkappen vind je bij MamaLoes ook oordopjes van Alpine: de Pluggies Kids. Deze speciaal voor kinderoortjes ontworpen oordopjes filteren net als de Muffy oorkappen harde geluiden, en zijn daarnaast ook ideaal om tijdens het zwemmen of douchen te gebruiken. De oordopjes voorkomen dat er water in de gehoorgang van je kleintje stroomt, waardoor de kans op ooronsteking flink verkleind wordt. 

De producten van Alpine zijn bij MamaLoes direct uit voorraad leverbaar. Heb je vragen of wil je graag persoonlijk advies over de Alpine gehoorbeschermingsproducten? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze winkels.