Stair Trainer

De Stair Trainer van Mippaa is een innovatieve kindertrapleuning die je kleintje meer vertrouwen geeft, en vooral meer veiligheid en stabiliteit biedt bij het op- en aflopen van de trap. De Stair Trainer bevestig je eenvoudig aan de trapleuning om zo een soort tweede trapleuning te creëren die onder de reguliere trapleuning hangt. Doordat de Stair Trainer lager hangt dan de reguliere trapleuning, kan je kind hier makkelijker bij en heeft hij/zij veel meer grip tijdens het traplopen. 

Mippaa Stair Trainer Wit Uitbreidingsset B MIP11

Mippaa Stair Trainer Wit Uitbreidingsset B MIP11

(1)
39.95

Niet op voorraad

Verwachte leverdatum: Eind Mei

Stair Trainer Traphekje Online Bestellen

Er bestaan natuurlijk veel verschillende trappen. Gelukkig is de Stair Trainer dan ook geschikt voor ieder type trap. De Stair Trainer kun je gebruiken voor een trapzijde van maximaal 3,65 meter lang. Heb je ook nog korte zijdes bij je trap? Dan gebruik je de apart verkrijgbare extension kit die te gebruiken is voor een korte trapzijde van maximaal 1,45 meter.

De Stair Trainer is veilig en snel online te bestellen bij MamaLoes. Mocht je nog vragen hebben over dit innovatieve product, neem dan gerust contact met ons op, of kom eens langs in één van onze winkels zodat we je persoonlijk een demonstratie kunnen geven van de Stair Trainer.