BabyDan traphekje

Wanneer je een BabyDan traphek in huis hebt ben je gegarandeerd van optimale veiligheid. BabyDan is een bedrijf dat zich al ruim 50 jaar bezighoudt met kinderveiligheid. Denk hierbij aan de productie en wereldwijde verkoop van veiligheidshekken en kleinere veiligheidsartikelen. Een BabyDan traphekje voldoet aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsstandaarden, waaronder ook de nieuwste Europese Norm EN1930.

-56%
Verlengdeel Traphek BabyDan Wit 006-003-004 Leegverkoop

Verlengdeel Traphek BabyDan Wit 006-003-004

(1)

Adviesprijs: 16.95

Special Price 7.50

Op voorraad

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Waarom een traphekje van BabyDan?

Er zijn een groot aantal verschillende BabyDan traphekken. Kies je voor een schuifhek, een klemhek of het klassieke BabyDan traphek? BabyDan traphekjes hebben vele voordelen:

  • Voldoen aan de wetgeving EN1930
  • Leverbaar in diverse kleuren zoals wit, zilver en zwart
  • Losse verlengdelen beschikbaar, om het traphek te verlengen naar elke gewenste breedte
  • Met één hand door een volwassene te bedienen
  • Geschikt voor deuropeningen en trappen
  • Indicator in handvat geeft aan of het hekje goed gesloten is

Eén ding hebben de BabyDan traphekjes allemaal gemeen: ze voorkomen dat je kind op gevaarlijke plekken in huis komt waar hij of zij niet mag komen.

Veiligheid voorop bij BabyDan traphekjes!

Veiligheid staat voorop bij de producten van BabyDan. Benieuwd hoe ze de traphekjes testen? Bekijk hieronder de video: https://youtu.be/qu7DGeNNm5g

BabyDan traphekje online bestellen

Je keuze gemaakt voor een BabyDan traphekje? Mooi! Alle traphekjes zijn gemakkelijk direct online te bestellen. Bij MamaLoes Babysjop profiteer je van voordelen zoals gratis verzending vanaf € 39 en onze ‘niet goed geld terug garantie’. Ook voor andere babyartikelen voor veiligheid is MamaLoes de juiste partij, zoals bedhekken en hoekbeschermers. Wil je meer informatie, of advies op maat? Dan helpen wij je graag persoonlijk verder, neem hiervoor contact met ons op.

Bekijk hieronder hoe de traphekjes van Babydan op veiligheid getest worden: