Baninni

Met de loopstoeltjes van Baninni haal je een veilige en comfortabele loopstoel in huis. De loopstoeltjes zijn ideaal voor kindjes die al kunnen staan, maar nog niet kunnen lopen. Je kleine kan met de loopstoeltjes de wereld op eigen houtje verkennen. Doordat de loopstoeltjes in hoogte verstelbaar zijn, groeien ze goed met je kindje mee. Is je kleine het lopen even beu? Dan kan hij/zij alsnog spelen met het speelblad.

Baninni Loopstoeltjes

De Baninni loopstoeltjes zijn voorzien van remblokken aan de onderkant die blokkeren bij gevaarlijke plekken in huis, zoals de trap. Dankzij de zachte zitting, zit jouw kleine heerlijk comfotabel. Is je kindje de loopstoel eventjes beu? Dan kan je hem gemakkelijk en compact in. Baninni heeft leuke, mooie en veilige loopstoeltjes voor de eerste stapjes van je kindje.

Heb jij nog vragen over de loopstoeltjes van Baninni of een van onze andere producten uit ons ruime assortiment? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de winkel in Goirle of Breda. Team MamaLoes staat voor je klaar!