Babymix Loopfietsjes

Met de Babymix loopfietsjes kan jouw kleine zijn of haar eerste stapjes zetten richting het lopen. Deze luxe loopfietsjes zijn ontworpen met het oog op veiligheid, comfort en behendigheid. Hierom is het zadel makkelijk verstelbaar, net als het stuur. De loopfietsjes groeien dus perfect met je kleintje mee terwijl het zachte zadel lekker comfortabel zit.

-50%
Babymix Rood/Grijs Elektrische Step HF-TEE002 RED(2) BLACK FRIDAY

Babymix Rood/Grijs Elektrische Step HF-TEE002 RED(2)

(1)

Adviesprijs: 99.99

Special Price 50.00

Op voorraad

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Babymix Loopfiets Online Bestellen

De handvatten van de Babymix loopfietsjes bevatten verbrede uiteinden zodat de handjes van je kindje niet van het stuur kunnen glijden voor extra veiligheid voor de handjes. Tegelijkertijd zorgen deze handvatten er ook voor dat meubels niet door het stuur beschadigd kunnen worden. Met een loopfietsje wordt de stap naar een échte fiets voor jouw kleine extra makkelijk! Je kindje heeft namelijk al geleerd om zijn of haar evenwicht te houden.

Bij MamaLoes bestel je gemakkelijk en veilig online de loopfietsjes van Babymix. Heb jij nog vragen over de Babymix loopfietsjes of een van onze andere artikelen uit ons ruime assortiment? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in een van onze winkels! Team MamaLoes staat voor je klaar.