Elektrische Kinderauto's

Lekker cruisen in een blitse wagen, dat is de toekomst. Oók voor de kleintjes! Vervelen hoeft je kleintje zich in ieder geval niet meer met een Elektrische Kinderauto! Met een elektrische speelgoedauto worden spelletjes levensecht, want dankzij de hoogwaardige materialen en de verschillende knopjes en opties is de auto nét echt!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Zo'n supergave elektrische kinderauto kopen?

Een elektrische 'loopauto' is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar en hij is gemakkelijk te bedienen, vaak ook op afstand met een afstandsbediening. Zo houd je als ouder altijd de vinger aan de pols, om het extra veilig te houden! Je kleintje zit comfortabel in de 'bestuurdersstoel', maar ook veilig want net als 'in het echt' doe je gewoon je autogordel om.

De autootjes zijn vaak zelfs uitgerust met een gaspedaal, een stuurtje met klaxon, spiegels en regelbare koplampen! Alles wat een 'echte' auto een auto maakt zit er op. Natuurlijk blijft het wel kinderspeelgoed, dus je gaat er natuurlijk niet echt mee de weg op. Leuk zijn de Elektrische kinderauto's wel, door de vele speelmogelijkheden, muziekjes etc. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos met Een Elektrische Speelgoedauto!

Ook niet onbelangrijk: de elektrische kinderauto's zien er vaak ook hartstikke stoer uit, daar gaat je kleintje zeker de blits mee maken! Bij MamaLoes kun je eenvoudig en veilig online een elektrische kinderauto bestellen. Wil je eerst nog wat meer persoonlijk advies? Neemt gerust contact op, of kom gezellig langs in één van onze winkels. Team MamaLoes staat voor je klaar!