Baninni

"Your baby, our world". Dat is pas een veelbelovende slogan! Baninni doet er alles aan comfortabele en kwalitatief goede producten te ontwikkelen, zodat de eerste jaren met je baby een periode worden om écht van te genieten. Baninni biedt daarom ook een zeer uiteenlopend assortiment: van kinderwagen tot buggy en van loopstoeltje naar reisbedje!

Met een loopauto van Baninni wordt het oefenen om zelf te leren lopen en ontdekken één groot feest! Door de meegeleverde duwstang kun je je kleintje op de loopauto laten zitten, terwijl je zelf de wagen voortduwt. Natuurlijk kan je kleine ook zelf op ontdekkingstocht! Loopauto's van Baninni hebben altijd een vrolijke uitstraling en zijn vaak voorzien van een handig opbergvak, bijvoorbeeld voor de favoriete speeltjes van je kleintje! 

Natuurlijk heeft MamaLoes ook de loopauto's van Baninni direct uit voorraad leverbaar. Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op, of kom gezellig langs in één van onze winkels. Wij helpen je graag!