Loopfietsjes

Laat je kleintje zijn/haar eerste stapjes richting het leren fietsen zetten met een prachtig loopfietsje van MamaLoes Babysjop! Met een loopfiets bevorder je de motorische ontwikkeling van je kind. Daarnaast zal een loopfiets voor veel plezier zorgen en zal de overstap naar een 'echte fiets' wat makkelijker gaan. En wat uiteraard ook erg belangrijk is: je kind zal het geweldig vinden om rond te rijden met de loopfiets. Bij MamaLoes vind je een uitgebreid assortiment loopfietsen voor je baby. 

Loopfietsen kopen bij MamaLoes

Bij MamaLoes Babysjop heb je een ruime keuze uit de leukste loopfietsen. De loopfietsen die je hier vindt zijn allemaal getest en goedgekeurd volgens de strengste veiligheidsnormen. Dus laat je kleine zijn of haar eerste stapjes met een fiets maken op één van de prachtige loopfietsen van MamaLoes Babysjop. Loopfietsen zijn bevorderlijk voor de motoriek maar vooral erg leuk! 

Je kan gemakkelijk en veilig online een loopfiets bij MamaLoes kopen. Voor meer informatie of advies op maat kun je altijd contact met ons opnemen, of kom eens langs in onze winkel!