Ferrari loopstoel

De Ferrari loopstoel is zonder enige twijfel de stoerste loopstoel die verkrijgbaar is. In de prachtig vormgegeven loopstoel waant je kleine zich in een bijna-echte formule 1 wagen. De Ferrari loopstoel is helemaal in de stijl van de echte wagens van Ferrari gemaakt, wat het loopstoeltje een stijlvolle uitstraling geeft.

De Ferrari loopstoel heeft uiteraard alles wat je van een goed loopstoeltje mag verwachten. Een comfortabele en in hoogte verstelbare zitting, een flexibele beschermrand en een leuk speelblad. Bij een Ferrari mag één ding natuurlijk niet ontbreken: het stuur. Ook daaraan is gedacht bij de Ferrari loopstoel. Het loopstoeltje heeft namelijk een leuk speelstuur, uiteraard ook weer helemaal in de Ferrari stijl!

Wil je deze stoere Ferrari loopstoel cadeau geven aan je (klein)kind of neefje/nichtje? Dan ben je bij MamaLoes aan het goede adres. Je kan het loopstoeltje eenvoudig en veilig online bestellen. Omdat het loopstoeltje direct uit voorraad leverbaar is, heb je het supersnel (Ferrari-snel) in huis!