Chicco loopstoel

De Chicco loopstoel is een veilige, comfortabele loopstoel met 4 wielen en 6 stoppers die ervoor zorgen dat de loopstoel blokkeert bij een trap of trede. Superveilig dus! Maar het is natuurlijk ook erg belangrijk dat je kleine zich kan vermaken in de Chicco loopstoel. Ook daar hoef je je geen zorgen om te maken. De Chicco loopstoel is uitgerust met een dashboard/speeltafel voor met knopjes en geluidjes.

Ook het comfort en gebruiksgemak van het loopstoeltje van Chicco is perfect. Zo is het zitje bijvoorbeeld in hoogte verstelbaar zodat het meegroeit met je kleine. En wanneer je de Chicco loopstoel wil opbergen is deze eenvoudig en compact inklapbaar, zodat het stoeltje nergens meer in de weg staat. Dus dat betekent veilig, comfortabel en praktisch speel- en loopplezier!

De Chicco loopstoel is bij MamaLoes veilig en eenvoudig online te bestellen. Heb je vragen over de Chicco loopstoel of één van onze andere producten? Dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen je graag!