Stoelverhogers

Ook al is je kindje nog klein, is het al wel zo fijn als hij of zij ook gezellig kan aanschuiven aan tafel. Met een leuke stoelverhoger zit je kleine overal op gelijke hoogte met de rest aan tafel! Stoelverhogers zijn gemakkelijk op elke stoel te bevestigen. Bekijk hieronder onze uitgebreide collectie stoelverhogers!

Tips van mamaloes Tips van mamaloes Tips van mamaloes

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kinderstoel verhoger Online Bestellen? Tips van MamaLoes!

Stoelverhogers zijn er in vele kleuren, soorten, maten en merken. Maar waar moet je nu precies op letten bij de aankoop van een stoelverhoger? We zetten hieronder alle mogelijkheden op een rijtje:

  1. Stoelverhoger met eetblad: een stoelverhoger met eetblad zorgt ervoor dat je kleintje direct klaar is om aan tafel te eten. Een eetblad is in veel gevallen verwijderbaar, zodat deze gemakkelijk schoon is te maken
  2. Stoelverhoger met activiteitenpaneel: je kleintje zal zich urenlang vermaken met een stoelverhoger met ingebouwde speeltjes
  3. Stoelverhoger en kinderstoel in één: daarnaast bieden we ook diverse stoelverhogers die ook gebruikt kunnen worden als losse kinderstoel. Handig en multifunctioneel!
  4. Prijs stoelverhoger: tot slot de prijs van de stoelverhoger. Onze eenvoudige kinderstoel verhogers zijn al verkrijgbaar vanaf €17,99. Afhankelijk van je wensen, hebben we voor elk budget een kinderstoel verhoger.

Een stoelverhoger voor bijvoorbeeld je eetstoel bestellen? Dan ben je bij MamaLoes aan het juiste adres. Wil je meer informatie, of advies op maat? Dan helpen wij je graag persoonlijk verder, neem hiervoor persoonlijk contact met ons op. Of kom langs in een van onze winkels. Team MamaLoes staat graag voor je klaar.