Babyhangmatjes

Als de slaap begint te komen bij je kleintje kun je met een mooi babyhangmatje een zeer schattig en heerlijk knus plekje voor je kleintje creëeren. Een babyhangmatje is makkelijk binnen een box op te hangen en ideaal voor je kindje om in te relaxen, slapen of simpelweg genieten van de zachte schommelbewegingen.

Door je kindje gebruik te laten maken van een babyhangmatje draagt het bij aan een gezonde ontwikkeling van de heupgewrichten en de rugwervels. Dit komt doordat een babyhangmatje de rug overal evenveel ondersteunt en je kindje niet in een bepaalde lighouding dwingt. Ook jonge babytjes liggen het liefst met een gekromde rug omdat dit exact dezelfde houding is waarin ze 9 maanden in de buik van mama hebben doorgebracht.

Naast de functionele kant is het natuurlijk een prachtig gezicht als je kleintje lekker ontspannen in zijn/haar eigen hangmatje ligt te relaxen. Heb je vragen of wordt je graag voorzien van persoonlijk advies? Geen enkel probleem door simpelweg vrijblijvend contact op te nemen met Team MamaLoes!