Boxmatrassen

Met een boxmatras creëer je comfort en ondersteuning voor je kindje, zowel spelend als tijdens de slaap. Het boxmatras kan gebruikt worden onder het boxkleed, maar ook in plaats van het boxkleed. Maak ook een keuze uit onze hoeslakens voor over de matras zodat je je boxmatras kunt beschermen tegen vuil. Ook verkrijgbaar in de MamaLoes Babysjop.

Boxmatrassen

Wil je een volwaardig boxmatras? Dan zit je bij MamaLoes goed. Iedere boxmatras is antiallergisch en tegen bacteriën en schimmels behandeld zodat je kleine er veilig op kan liggen en slapen.

Door de hoogwaardige polyether vulling zijn de boxmatrassen stevig, veerkrachtig en vormvast, waardoor rugklachten voorkomen worden. Dus maak je (inklapbare) box helemaal af met een boxmatras. Let bij de aanschaf van een boxmatras goed op de afmetingen van je box. De boxmatras moet goed aansluiten op de randen van de box. 

Bij MamaLoes kun je veilig en voordelig online een boxmatras kopen. Heb je vragen over onze boxmatrassen of wil je graag advies op maat? Dan helpen we je graag. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen