Babymoov Babyschommel

Het in slaapwiegen of eten geven van je baby was nog nooit zo eenvoudig als met de Babymoov babyschommel! De Babymoov baby swing is door zijn bijzondere design uniek in zijn soort. Een erg originele babyschommel dus! De Babymoov babyschommel is ontworpen met het comfort voor je kleintje in het achterhoofd. Zo is de Babymoov babyswing gemaakt van heerlijk zachte bekleding en is het zitje ergonomisch gevormd.

Tijdelijke actie! Tot en met 31 december ontvang je maar liefst €20,- terug van Babymoov bij aankoop van een product uit de Swoon collectie! Meer informatie over de voorwaarden vind je hier. De terugbetaling aanvragen kan via het invulformulier

Niet alleen aan je kleintje, maar ook aan jou is gedacht bij het ontwerp van de Babymoov babyschommel. Zo is de van de bediening van de swing erg intuïtief en is heeft hij vele verstelmogelijkheden. Ten slotte mag ook het design van de Babymoov babyschommels niet vergeten worden. Dankzij het moderne ontwerp zijn de Babymoov babyswings een mooie toevoeging aan iedere huiskamer of babykamer!

Babymoov baby swing kopen?

Ben je op zoek naar een Babymoov baby swing? Dan ben je bij MamaLoes aan het juiste adres. We verkopen de Babymoov babyschommel tegen een scherpe prijs. Mocht je nog vragen hebben of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!