Babyfoon kopen

Omdat je je baby het liefst constant in de gaten wilt houden is een goede babyfoon erg belangrijk om in huis te hebben. Bij MamaLoes ben je dan ook aan het juiste adres voor de beste en voordeligste babyfoons! We hebben tevens babyfoons in ons assortiment die een camera bevatten. Zo kun je je baby nog beter in de gaten houden.

Tips van mamaloes Tips van mamaloes Tips van mamaloes

Babyfoons in verschillende soorten en maten, ook met camera

Babyfoons worden steeds geavanceerder: in het verleden beschikten ze alleen nog maar over geluid met een beperkt bereik, tegenwoordig bestaan er beeld babyfoons met een camera zodat je je baby ook kan zien, internet babyfoons met wifi / 3g voor onbeperkt bereik, en babyfoons die je zelfs met je smartphone kan bedienen!
 

Babyfoon kopen? Tips van MamaLoes!

  • Bij de aanschaf van een beeld babyfoon moet je er rekening mee houden dat deze over het algemeen een wat beperkter bereik heeft dan een reguliere babyfoon. In huis zal je hier niets van merken, maar bij wat grotere afstanden kan het signaal wel eens wegvallen.
  • Met een internet babyfoon heb je geen last van een beperkt bereik, zolang je op internet (wifi of 3g) zit heb je altijd maximaal bereik.
  • Woon je in een drukke omgeving? Kies dan voor een babyfoon met meerdere kanalen, zodat je voorkomt dat er een stoorsignaal van een ander apparaat jouw signaal tegenhoudt.
 
Je kunt gemakkelijk online een babyfoon bij ons bestellen. Wil je meer informatie of advies op maat? Dan helpen wij je graag persoonlijk verder en kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in onze winkel!