SisiBaby Elektrische Borstkolf SBC-117

SisiBaby Elektrische Borstkolf SBC-117

Adviesprijs € 79,99 -13% 13% voordeel

69.99

Op voorraad
Je bestelling ophalen in één van onze winkels
Niet goed geld terug garantie
Dit product wordt gratis verzonden!

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Productnummer: 6.240117.14.38.01
Product omschrijving

De SisiBaby SBC-117 elektrische borstkolf is een praktische borstkolf die ideaal is voor thuisgebruik maar ook voor onderweg. De borstkolf is volledig geautomatiseerd en kan met één hand bediend worden. De elektrische borstkolf bootst de natuurlijke borstvoeding na zodat de lactatie bevorderd wordt. De pomp heeft een variabele zuigkracht die je makkelijk kan aanpassen aan je behoeften.

Wanneer je de borstkolf aanzet start deze automatisch op de laagste massagestand voor 2 minuten. Er zijn in totaal 5 massagestanden waar je naar wens tussen kunt wisselen met de + en - knoppen op de borstkolf. Na 2 minuten in de massagestand schakelt de borstkolf automatisch over naar de kolfstand. Ook in deze stand kun je de gewenste zuigkracht instellen. 

Op het display van de borstkolf wordt de tijdsduur, het programma (massage of kolf) en de ingestelde zuigkracht getoond. Ook bevat de borstkolf een knop om handmatig te wisselen van de massagestand naar de kolfstand. De borstkolf schakelt zichzelf automatisch uit na 30 minuten.

Wanneer je klaar bent met het afkolven kan je de meegeleverde speen op de meegeleverde 180 ml fles zetten zodat je je kleine meteen kan voeden, of je kan de fles bewaren voor later. De Sisi elektrische borstkolf is eenvoudig te installeren en eenvoudig te gebruiken. De borstkolf wordt opgeladen met de meegeleverde adapter en heeft dan een gebruiksduur van ongeveer 1,5 uur.

Eigenschappen

 • Elektrische borstkolf met zachte siliconen pad
 • 2 verschillende programma's
 • Instelbare zuigkracht per programma
 • Display toont tijdsduur, programma en zuigracht
 • Effect van natuurlijke borstvoeding
 • Gebruiksvriendelijk
 • Gemakkelijk te reinigen
 • Inclusief 180ml fles met speen
 • Ook geschikt voor Philips Avent flessen (niet meegeleverd, apart verkrijgbaar)
 • Wordt opgeladen met meegeleverde adapter
 • Gebruiksduur met volledig opgeladen batterij: ongeveer 1,5 uur
 • BPA-vrij
Let op: omdat dit een hygiënegevoelig product betreft, gelden er afwijkende retourvoorwaarden.
 
Instructies
Klik hier voor de handleiding van de Sisi SBC-117 Elektrische Borstkolf (Nederlandstalig)
Product kenmerken
Kleur: Transparant, Wit
Inclusief: Adapter (oplader) en 180ml fles met speen
Exclusief: -
Afmetingen: Inhoud fles 180 ml
Materiaal: BPA-vrije materialen
Garantie: 1 jaar fabrieksgarantie
Algemeen: Bootst met 2 programma's en instelbare zuigkracht de natuurlijke borstvoeding na
EAN 5906747172626

3 van 3 beoordelingen

3.67 van 5 Sterren


67%

0%

0%

0%

33%08/05/2020

Heel blij met deze kolf! Krijg er meer mee uit dan me vorige kolf en kan overal mee naar toe zeer blij mee!

15/05/2020

Zuzu66

In eerste instabtie vond ik het jammer dat het 1 pomp was was een borst. Naarmate ik het ging gebruiken merkte ik de voordelen ervan. Hij zuigt goed. er is een display om te zien hoe lang je kolft. Er is een overgang van krachtiger zuigen. Ook is de flesje groot er past genoeg melk in!. tijdens het uitkoken heb ik te lang laten wachten en is deze niet meer bruikbaar, vandaar dat ik er nog een aanschaf! Zeer tevreden. Ook klantenservices van mamaloes is zeer goed. ik had problemen met het slangetje dat werd direct opgesturd

11/10/2017

Wendy

Wat een slechte kolf. Ik heb deze kolf gekocht omdat mijn oude kolf gebreken begon te vertonen en deze werd me door de verkoopster aangeraden. Bij mijn oude kolf kon ik met gemak de voedingen (met winst!) afkolven, met deze nieuwe krijg ik de helft er niet eens uit!! De kolf heeft inderdaad verschillende standen, maar er zit veel tijd tussen het pompen. Ik zit nu dus nog elke keer met mijn oude kolf te tobben en deze kolf ligt hier maar, helaas door de afwijkende retourvoorschriften kan ik hem niet retourneren. Wat een geldverspilling was dit, één ster is nog teveel! Beste Wendy, Wat vervelend dat je niet tevreden bent over de borstkolf. Heb je hierover al contact gehad met de klantenservice? Je kunt hierover een mail sturen naar klantenservice@mamaloesbabysjop.nl Met vriendelijke groet, Team MamaLoes