Navigatie

Winkels tweede paasdag geopend!

×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

Scoot and Ride Stepjes

Bekijk ook ons volledige assortiment kinderstepjes.

De Highwaykick stepjes van Scoot and Ride zijn super leuk voor je kleine om mee rond te steppen! Met vrolijke kleuren en 2 verschillende designs is er keuze genoeg! Zo is de Highwaykick 1 een step én loopfiets in een. De loopfiets kan vanaf 1 tot ongeveer 5 jaar oud gebruikt worden. Waneer je kleine eraan toe is kan de loopfiets eenvoudig omgebouwd worden tot stepje!

De Highwaykick 3 is een echte step en kan vanaf 3 tot ongeveer 7/8 jaar gebruikt worden. De hoogte van het stuur is verstelbaar en het anti-slip platform zorgt ervoor dat je kleine niet zomaar uit glijdt. Kijk snel verder of je de step kan vinden die je zoekt!

Scoot and Ride Step Online Bestellen

Naast de Scoot and Ride Highwaykick 1 en 3 stepjes verkopen wij ook matchende kinderhelmen van Scoot and Ride. Zo kan je kleine veilig zelf op pad!

Bij MamaLoes bestel je gemakkelijk en veilig online een step van Scoot and Ride. Heb jij nog vragen over de Scoot and Ride stepjes of een van onze andere artikelen uit ons ruime assortiment? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in een van onze winkels!

36 resultaten
Filter