Navigatie
×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

Scoot and Ride loopfietsjes

Bekijk ook ons volledige assortiment loopfietsjes.

Met een Scoot and Ride loopfietsje zal jouw kindje urenlang speelplezier hebben. De loopfietsjes worden door Scoot and Ride ontwikkeld met oog op de kleintjes. Zo zijn de loopfietsjes veilig, hebben balans en zijn dus erg stabiel. Met een handomdraai kan je daarnaast het loopfietsje ombouwen naar een step. Voor nog meer speeluren op de Scoot and Ride!

Scoot and Ride Loopfiets Online Bestellen

De Scoot and Ride Highwaykick 1 is een loopfiets en step in één. In slechts een handomdraai bouw je de loopfiets eenvouding om in een step. Dankzij de kantelbeveiliging zal je kindje niet voorover kunnen vallen. De Highwaykick heeft twee voorwielen voor een betere balans. Ook heeft deze loopfiets en step ergonomische handvaten en een voetrem. Met deze toffe Scoot and Ride is jouw kindje klaar voor de start... af! 

Bij MamaLoes bestel je gemakkelijk en veilig online de loopfietsjes van Scoot and Ride. Heb jij nog vragen over de Scoot and Ride loopfietsjes of een van onze andere artikelen uit ons ruime assortiment? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in een van onze winkels

1 resultaten
Filter