Primanova Wit Steel Diaper Pail Luieremmer DP-01-W

Primanova Wit Steel Diaper Pail Luieremmer DP-01-W

89.90

Op voorraad
Je bestelling ophalen in één van onze winkels
Niet goed geld terug garantie
Dit product wordt gratis verzonden!

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Design

Productnummer: 4.171215.15.30.07
Product omschrijving

Steel Diaper Pail: de luieremmer waarvoor je nooit navulcassettes hoeft aan te schaffen!

Wat een prachtige en handige luieremmer is dit! De Primanova luieremmer is gemaakt van staal en aluminium, zodat er geen geurtjes worden geabsorbeerd door de emmer zelf zoals bij een plastic luieremmer. De luchtdichte deksel heeft sterke en flexibele afdichtingen van rubber wat lekkage voorkomt en de geurtjes binnenhoudt. 

De luieremmer heeft een ruime inhoud zodat je hem niet te vaak hoeft te legen. Wat ook makkelijk is: je kunt gewoon gebruik maken van simpele vuilniszakken, dus je bent niet genoodzaakt om dure aangepaste zakken of navulcassettes te kopen! De unieke, aantrekkelijke vormgeving staat prachtig op de babykamer en kan ook als normale prullenbak worden gebruikt.

Deze luieremmer heeft een geweldig systeem. De luieremmer wordt met 1 keer drukken op het voorste klepje geopend, de luier leg je in het compartiment en als je op het achterste drukvlak duwt vormt er een opening. De luier verdwijnt zo in de emmer!

Eigenschappen:

  • Primanova Steel Diaper Pail luieremmer
  • Kleur: wit
  • Materialen: metaal en aluminium 
  • Inhoud: 20 liter
  • Absorbeert geen geurtjes zoals een plastic luieremmer doet
  • Luchtdichte deksel dankzij rubbers
  • Rubbers voorkomen lekkage en houden geurtjes binnen
  • Je kunt normale vuilniszakken gebruiken
  • Kan ook als normale prullenbak gebruikt worden
  • Handig systeem met schuif compartiment 
Videos
Product kenmerken
Kleur: Wit
Inclusief: -
Exclusief: -
Afmetingen: 53 x 29 cm
Materiaal: Staal en aluminium
Garantie: 1 jaar fabrieksgarantie
EAN 8695024223010

3 van 3 beoordelingen

4.33 van 5 Sterren


67%

0%

33%

0%

0%08/05/2018

Pim

Fijne, nagenoeg geurloze luieremmer. Bovendien service volgens boekje (klepje brak af, binnen zéér korte tijd een volledig nieuw deksel gekregen). Top!

26/09/2017

Evelien

Een top luier emmer! Helaas brak vrij snel iets in de deksel waardoor de eerste klep niet meer goed sloot maar na contact met Mama Loes snel een nieuwe deksel ontvangen. Wij gebruiken hem met heel veel plezier en ik raad hem iedereen aan! De zakken zitten er erg stevig in en het is makkelijk hem te vervangen. De kleur is ook super mooi en past perfect in onze babykamer. Zelfs de zure tandjes poep geur blijft in de emmer. Wij doen nog wel een zakje om de poep luiers maar dat is meer vanuit een hygiënisch oogpunt dan om de geur. Wij hoeven de emmer mar 1x in de week te verschonen en dan nog ruik je het niet, heerlijk aangezien de emmer dus staat in de kamer waar onze kleine slaapt.

25/09/2017

S. Baas

Het is een mooie emmer en ideaal dat elke vuilniszak er in past. Wel gaat het klepje waar je de luier in moet doen niet helemaal meer open, dus dat is soms wat lastig. Beste S. Baas, Wat vervelend dat het klepje niet helemaal open gaat. Wij willen u dan ook vragen om hierover even contact op te nemen met onze klantenservice. Dan kunnen zij dit netjes voor u gaan oplossen. Met vriendelijke groet, Team MamaLoes.