Pabobo Nomade Pink Lolabella Nachtlampje PA-SL02-LOLABELLA

Pabobo Nomade Pink Lolabella Nachtlampje PA-SL02-LOLABELLA

Merk: Pabobo
Adviesprijs € 29,99 -10% 10% voordeel

26.95

Je bestelling ophalen in één van onze winkels
Niet goed geld terug garantie

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Design
Productnummer: 9.080217.12.31.01
Productinformatie

De Pabobo Nomade Nachtlamp is het eerste draagbare nachtlampje! De lamp heeft geen draden of batterijen, dus is volledig veilig om te gebruiken voor kinderen. 

Dit elegante nachtlampje schijnt een zachte gloed de kinderkamer in, waardoor je kindje ziet dat er geen monsters onder het bed zitten, maar hij of zij heeft ook geen last van fel licht tijdens het slapen! Als papa en mama dan even de kinderkamer checken, hebben ze ook genoeg licht en overzicht zodat ze niemand wakker hoeven te maken.

Omdat het lampje licht en compact is, kan je kleintje hem in één hand vasthouden. Hierdoor vinden de al wat grotere kindjes hun weg in het donker zonder dat de grote lamp aan moet of dat ze papa of mama wakker hoeven maken.

De Pabobo Nomade geeft maar liefst ongeveer 70 uur licht en hij past zichzelf aan aan de lichtomstandigheden in de ruimte. Hij gaat dus automatisch aan en uit! Je laadt de Pabobo Nomade makkelijk op in het stopcontact.

Eigenschappen:

  • Compact en rond, past perfect kleine handen
  • Automatisch: progressieve lichtsensor
  • Past zich automatisch aan aan het omgevingslicht
  • Deze licht op wanneer het donker wordt en schakelt geleidelijk uit naarmate het licht wordt
  • LED-verlichting met een extra lange levensduur tot 11 jaar (wordt niet warm)
  • Gebruik: stopcontact 220 volt opladen, daarna los te gebruiken
  • Zuinig in verbruik
  • Vrij van BPA en ftalaten
  • Veilig volgens norm EN 60598-2-12 
Product kenmerken
Kleur: Roze
Inclusief: -
Exclusief: -
Afmetingen: 7 cm hoog; 5 cm diameter
Leeftijd: vanaf 0 maanden
Garantie: 2 Jaar Fabrieksgarantie
Algemeen: Nachtlampje past zich aan aan de omstandigheden
EAN 3760125261904

6 van 6 beoordelingen

4.5 van 5 sterren


50%

50%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met dit product met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend


03/02/2021

Christine

Geweldig!! Een veilig bed lampje voor mijn peuter en voor mijn kleuter. Het is niet te fel dus kan mee in bed maar fel genoeg om Er mee naar de wc te lopen! Ideaal!! Hij lampje krijgen ze er soms wel uit er kan niets raars mee gebeuren omdat er geen stroom op staat. Blijf lang aan na opladen. Beste Christine, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de Pabobo Nomade Blue Timoleo Nachtlampje Bedankt voor het plaatsen van je positieve review! Met hartelijke groeten Team MamaLoes

25/02/2020

vera

super handig. de kleinkinderen nemen het mee wanneer ze gaan logeren, naar het toilet..Je kan het 's nachts plaatsen waar je wil, zodat je de lichtsterkte voor hen kan aanpassen.

08/02/2019

Barendregt

Heel fijn nachtlampje. Geeft zacht licht waarbij je de omgeving goed kunt zien. het lampje laad ik 1 x pw op en dit is voldoende. Gaat vanzelf aan/uit.

21/10/2020

Kim

Prima klein lampje Alleen zelfs mijn tweejarige haalt de stekker uit de lampjehouder dus dat is natuurlijk wel gevaarlijk in bed. Dus wel zaak om op te letten

05/05/2017

Esther

Fijn lampje! Brandt zeer lang na opladen in stopcontact. Wij hebben het op het randje van ledikant gezet, dus ze heeft zo altijd een klein lichtje in de buurt. Maar kunt het lampje dus overal makkelijk plaatsen en meenemen. De hoeveelheid licht vinden wij precies goed.

24/06/2020