Over MamaLoes

Dagelijks maken wij bij MamaLoes Babysjop duizenden mensen blij. Daar draait alles om voor ons. Mooie babyspullen, eerlijke prijzen, een verrassend assortiment dat direct uit voorraad leverbaar is, maar ook een topservice en een goede bereikbare klantenservice dragen hier aan bij. Dagelijks staat ons team met liefde en plezier voor je klaar. Want wij willen je blij maken met dat waar wij goed in zijn!

In december 2009 opende ik - Loes - in Goirle de deuren van mijn eigen babywinkel. Na 20 jaar ervaring in de babybranche te hebben opgedaan, was de tijd rijp om alle opgedane kennis en ervaring als specialist – ook als moeder van 5 kinderen – beschikbaar te stellen aan eenieder die daar baat bij had. Met de verkoop van de – destijds nog nieuwe én gebruikte babyspullen – maakten we vele (aanstaande) ouders en grootouders blij met een unieke aankoop mét service en garantie. Een maandje later volgde ook de officiële opening van de webshop. Die is inmiddels flink uitgegroeid tot het huidige www.mamaloesbabysjop.nl, met zo’n 10.000 babyartikelen op voorraad. Inmiddels worden er alleen nog nieuwe babyspullen verkocht, altijd met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. In september 2014 heeft het MamaLoes-team vol trots een tweede MamaLoes Babysjop geopend in Breda. Het jaar 2018 was helemaal bijzonder. Toen opende we twee nieuwe winkels, waarvan één in Eindhoven en één op Urk.

Bij MamaLoes Babysjop vind je alles voor je baby en peuter, zowel in de ruime en gezellige winkels als online. Van autostoelen, buggy’s en kinderwagens tot wipstoeltjes, loopstoeltjes en babykamers. Maar ook voor een gegarandeerd succesvol kraamkado ben je bij ons aan het juiste adres. Denk aan prachtige babykleding, vrolijk speelgoed en een uitgebreide lijn verzorgingsartikelen. Een gevarieerd, verrassend en uniek assortiment, van bekende én onbekende merken, maar altijd van de beste kwaliteit en tegen de scherpste prijzen.

Kort samengevat maken we de kleintjes dus blij door een ruim assortiment met veilige, leuke en mooie babyproducten te bieden, en onze klanten door altijd goed advies en een warme service te bieden. Maar ook ons team is heel belangrijk voor ons, want samen maken we het allemaal mogelijk! Bij MamaLoes Babysjop werken vrijwel allemaal mensen met een bijzonder verhaal; mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, op wat voor manier dan ook. Maar met een beetje liefde en aandacht functioneren zij net zoals jij en ik. Benieuwd? Lees op deze pagina meer over onze manier van sociaal ondernemen.