Onze winkels

-

Maak een winkelafspraak

We mogen weer! We zijn blij dat we je weer mogen ontvangen in een van onze winkels. Je kan vanaf nu een afspraak maken om lekker bij ons te komen shoppen. Op een door jou gekozen dag en tijdstip ben je van harte welkom in de winkel en staan onze collega’s voor je klaar om je te helpen en adviseren.

Je kan een tijdsblok van 30 of 60 minuten bij ons reserveren. Onze winkels zijn ruim genoeg om op veilige afstand te komen winkelen. Uiteraard houden we ons met z’n allen aan de basisregels. Hopelijk tot snel in een van onze winkels!

Winkelen op afspraak

We mogen eindelijk weer! Onze winkels zijn open voor het winkelen op afspraak. Je kan online een afspraak maken om op een door jou gekozen dag en tijdstip te komen shoppen in een van onze winkels. 

We zijn erg blij dat we jullie weer op afspraak mogen ontvangen in de winkel, maar vinden het ook belangrijk om ons hierbij aan de basisregels te houden: 

  • Zorg dat je een mondkapje op hebt
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Annuleer de afspraak bij corona gerelateerde klachten

Kom op de afgesproken tijd naar onze winkel, dus niet eerder of later, zodat het niet te druk wordt. Via onze website kun je je eventueel van tevoren oriënteren, hierdoor weet je al beter wat je zoekt en wat je eventueel nog wil weten.

Wij zijn heel blij dat we jullie weer persoonlijk, maar op afstand, mogen helpen en adviseren. Hopelijk tot snel! 

Click & Collect bij MamaLoes

Vanaf nu kan je je online bestelling plaatsen om af te halen in een van onze winkels. Je plaatst en betaalt je bestelling online en kan er dan voor kiezen om je bestelling in een van onze winkels op te halen. Voor onze winkels in Breda, Goirle en Eindhoven geldt een levertijd van 1 werkdag. De levertijd voor onze winkels in Utrecht en op Urk is 1 tot 3 werkdagen. Zodra je bestelling klaar ligt in de winkel, word je gebeld door een van onze medewerkers om een tijdblok af te stemmen om je bestelling op te halen.

MamaLoes Breda (1000 m2)

MamaLoes in Breda is een ruime winkel waar je telkens weer verrast zult worden door het prachtige en unieke assortiment babyproducten.

Spinveld 33
4815 HR Breda
013-2205910

Bekijk winkel Breda

MamaLoes Utrecht (500m2)

Bij onze winkel aan de Woonboulevard Utrecht op Kanaleneiland kan je terecht voor de mooiste babyproducten van MamaLoes. Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom om gezellig te komen baby-shoppen!

Nieuw Amsterdamlaan 19
3526 AE Utrecht
013-2205914

Bekijk winkel Utrecht

MamaLoes Eindhoven (300 m2)

In winkelcentrum Woensel, Eindhoven, vind je een gezellige MamaLoes winkel op een prachtige locatie op de hoek. Hier kun je terecht voor alle basisbehoeften voor jou en je baby.

Winkelcentrum Woensel 242
5625 AG Eindhoven
013-2205911

Bekijk winkel Eindhoven

MamaLoes Urk (500 m2)

Ook in het Noorden van het land kun je terecht voor de leukste babyspulletjes van MamaLoes! MamaLoes Urk is een ruime babywinkel (500 m²) waar je telkens weer verrast zult worden door het prachtige en unieke assortiment babyproducten.

Klifweg 9
8321 EH Urk
013-2205913

Bekijk winkel Urk

MamaLoes Goirle (300 m2)

Het MamaLoes team in Goirle neemt graag de tijd voor je en zal je dan ook altijd van deskundig advies voorzien. De koffie staat klaar!

Nobelstraat 2-02
5051 DV Goirle
013-2205915

Bekijk winkel Goirle