Maxi Cosi Voetenzakken

Een Maxi Cosi Voetenzak is speciaal ontworpen voor gebruik in Maxi Cosi autostoeltjes (groep 0) of kinderwagens. Over het design van de Maxi Cosi voetenzak is goed nagedacht: in slechts enkele seconden plaats je je baby in de voetenzak, en net zo snel haal je hem of haar er ook weer uit. 

De binnenzijde van de voetenzakken van Maxi Cosi zijn gevoerd met lekker warm en comfortabel materiaal, zodat je nooit bang hoeft te zijn dat je kleintje het koud krijgt!

De flappen op Maxi Cosi voetenzakken zijn met klittenband aan elkaar vast te maken, dus lekker makkelijk in het gebruik. Ook hebben de voetenzakken van Maxi Cosi openingen aan de onderkant zodat de zak meegroeit met je kind. Wanneer je kind namelijk wat groter wordt, kan hij zijn schoentjes door de openingen van de Maxi Cosi voetenzak steken. Kortom: een erg praktische en luxe voetenzak!

Bovendien kies je eenvoudig je favoriete design voetenzak, zodat je voetenzak altijd perfect bij de kleur of het design van je (bijpassende) Maxi Cosi Autostoel of Kinderwagen past. Helemaal matchend op pad, lekker toch?

Je kan gemakkelijk en veilig een Maxi Cosi voetenzak bij ons bestellen. Voor advies op maat kun je altijd contact met ons opnemen, of kom eens gezellig langs in onze winkel!