Baby on Board

Een verzorgingstas, ook wel luiertas genoemd, is onmisbaar wanneer je op pad gaat met je kleintje! Je hebt altijd een hoop spullen nodig en die wil je natuurlijk het liefst in één tas opbergen. Naast luiers kun je in verzorgingstassen ook andere verzorgingsspulletjes zoals een flesje, een speentje en verschoningsdoekjes opbergen. Ook schone kleertjes zijn handig om op zak te hebben voor eventuele ongelukjes of geknoei!

Baby On Board luiertas


Het Franse bedrijf Baby On Board zorgt ervoor dat je altijd kunt beschikken over een strakke en stijlvolle luiertas die de normale functionaliteit van een luiertas ver voorbij gaat! Er wordt geen ruimte onbenut gelaten bij het ontwerp, waardoor een Baby On Board luiertas beschikt over zeer veel bergruimte en praktische opbergvakjes.

Zo neem je makkelijk alles wat je voor je kleintje nodig hebt mee op pad! Een Baby On Board luiertas zal je - dankzij de vele vakken, losse tasjes en vaak zelfs openritsbare bodem - versteld doen staan!

Ook voor de verzorgingstassen van Baby On Board ben je bij MamaLoes Babysjop natuurlijk aan het juiste adres! Heb je vragen over een luiertas van Babymoov, of over één van de andere producten in ons assortiment? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Gezellig langskomen in één van onze winkels kan natuurlijk ook. Wij staan altijd voor je klaar!