X-Adventure kinderwagen

De allernieuwste X-Adventure kinderwagen is de Roady: een moderne stoere combi-kinderwagen. Deze X-Adventure kinderwagen heeft tevens een wandelwageninzet zodat deze ook als wandelwagen/buggy te gebruiken is. Het wandelwagenzitje kan zowel naar je toe als van je af in de kinderwagen gezet worden, zodat het ook mogelijk is om contact te houden met je kind tijdens de wandeling. Wel zo gezellig!

De X-Adventure kinderwagen Roady kan gebruikt worden vanaf de geboorte totdat je kindje ongeveer 3 jaar oud is. Het is dus een perfecte kinderwagen om de eerste jaren van je baby en kind heerlijk naar buiten te gaan en lekker te gaan wandelen. De mooie X-Adventure kinderwagen wordt geleverd inclusief een reiswieg, wandelwageninzet, autostoel, handige verzorgingstas, winterpakket en regenscherm.

Deze complete kinderwagenset van X-Adventure is tegen een zeer scherpe prijs en in verschillende mooie kleuren verkrijgbaar bij MamaLoes Babysjop. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of graag advies wilt. We helpen je graag.