Tako kinderwagen

De Tako kinderwagens zijn ideaal voor wie op zoek is naar een unieke kinderwagen. Bij MamaLoes Babysjop vind je verschillende, gevarieerde modellen van de Tako kinderwagen. De kinderwagens hebben een uniek design. Of je nu op zoek bent naar een klassieke of juist een moderne kinderwagen, Tako heeft het allemaal. 

Bij Tako staat veiligheid en comfort centraal. Dit betekent dat iedere Tako kinderwagen gemaakt is van de beste materialen voor een comfortabele en veilige wandeling met je baby. Wat dacht je van een modern anti-shock systeem zodat je kind zelfs op oneffen terreinen heerlijk zal kunnen slapen in de kinderwagen. Maar ook aan jou als ouder is gedacht. Zo hebben de Tako kinderwagens een ergonomische handgreep, een handige boodschappenmand en bijpassende tas.

De Tako kinderwagens zijn bij MamaLoes verkrijgbaar tegen een standaard scherpe prijs. Bekijk ons assortiment en mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We beantwoorden graag al je vragen!