Quinny Moodd

De Quinny Moodd is een stijlvolle, praktische kinderwagen en buggy die compleet is aan te passen aan jouw wensen. Het design van de Quinny Moodd buggy is helemaal van deze tijd en gecombineerd met de functionaliteit is dit een echte top kinderwagen. Zo kan de Quinny Moodd in slechts enkele seconden helemaal automatisch uitgevouwen worden dankzij het gasveer mechanisme. 

Ook het rijcomfort is maximaal bij de Quinny Moodd kinderwagen. De comfortabele luchtbanden rijden heerlijk en dankzij de grote wendbaarheid is geen bocht te klein voor de Quinny Moodd. De zitting van de kinderwagen en buggy in één kan zowel met de rijrichting mee als tegen de rijrichting in geplaatst worden. Zo heb je de mogelijkheid om contact te houden met je kind terwijl je lekker aan het wandelen bent met de Quinny Moodd.

De stijlvolle en zeer complete Quinny Moodd is makkelijk en veilig online te bestellen bij MamaLoes Babysjop. Wil je vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in onze winkel voor een demonstratie van de kinderwagen.