Maxi Cosi Mura 3

De Maxi Cosi Mura 3 kinderwagen heeft alles wat je van een top-kinderwagen verwacht: een mooi ontwerp, een comfortabele rit voor je kind, een comfortabele rit voor jezelf en natuurlijk gegarandeerde veiligheid. De Maxi Cosi Mura 3 heeft 3 wielen, dat is ook waar de 3 in de naam van deze kinderwagen voor staat. De banden van de Maxi Cosi Mura 3 zijn volledig van foam, wat betekent dat je geen last meer hebt van lekke banden en toch kunt profiteren van het rijcomfort van echte luchtbanden. Dubbele winst dus!

De Maxi Cosi Mura 3 biedt bescherming in alle weersomstandigheden dankzij het meegleverde regenscherm. Maar ook een matrasje en dekentje horen bij de standaarduitrusting van de Maxi Cosi Mura 3, dus ook tegen de kou is je kind perfect beschermd. De ruime, ergonomische zitting en reiswieg zorgen er tevens voor dat je kind lekker comfortabel kan zitten of liggen tijdens de rit.

Maar ook aan jou is gedacht! Zo heeft de Mura 3 een in hoogte verstelbare duwbeugel, is hij eenvoudig compact in te vouwen en beschikt de kinderwagen over een boodschappenmand zodat je makkelijk al je spulletjes mee kan nemen en tegelijk je beide handen vrij hebt.

De Maxi Cosi Mura 3 is eenvoudig en veilig online te bestellen bij MamaLoes Babysjop, altijd tegen de scherpste prijs! Heb je vragen of wil je graag advies op maat over de Maxi Cosi Mura 3 of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in onze winkel voor een productdemonstratie.