Invictus kinderwagen

Invictus kinderwagens zijn moderne, stijlvolle kinderwagens waarmee je absoluut gezien mag worden! De kinderwagens zijn gemaakt met liefde voor het kind. Door de aandacht voor details in ieder element van de kinderwagen haal je met een Invictus kinderwagen een veilige en comfortabele kinderwagen voor je kind én voor jezelf in huis!

Invictus kinderwagen kopen

Invictus ontwerpt moderne kinderwagens met moderne functionaliteiten en een uniek design. Kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid staan daarbij altijd voorop. Met de kinderwagens van Invictus wandel je veilig, comfortabel én stijlvol over ieder terrein. Daarnaast kun je er met een autostoeltje een complete travelset van maken!

Bij MamaLoes shop je de Invictus producten standaard tegen een scherpe prijs. En op werkdagen voor 22:00 uur besteld, is de volgende dag al in huis! Mocht je vragen hebben over de Invictus producten, neem dan gerust contact met ons op. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van onze winkels om de Invictus kinderwagens zelf uit te proberen!