Op zoek naar een flexibele, luxe en betrouwbare kinderwagen? Maak kennis met de GB Beli! Deze kinderwagen is werkelijk van alle gemakken voorzien. Door de 4 comfortabele 'Light Wheels' is de Beli Air4 kinderwagen van Goodbaby hét perfecte accessoire in de stad. De Beli 4 heeft 'All Terrain'-wielen en de voorwielen zijn wat groter dan die van de Beli Air4, wat maakt dat de Beli 4 ook geschikt is voor de meer ruwe oppervlakken. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

De GB Beli is daarnaast supercompact op te vouwen tot een klein pakketje en blijft dan zelfstandig staan. Ideaal om mee te nemen in de auto of om op te bergen dus! Om de veiligheid hoef je je ook al geen zorgen te maken bij de GB Beli; zo heeft de wandelwagen een veiligheidsgordel met zachte gordelkussens en een valbeugel die aan beide kanten te openen is.

De GB Beli Kinderwagencombinatie wordt geleverd met een wandelwageninzet én de GB Cot M reiswieg. Dit is een stijlvolle reiswieg met luxe bekleding van hoge kwaliteit. De GB reiswieg is met slechts één klik op het onderstel van de GB Beli kinderwagen te bevestigen. Met de reiswieg zorg je ervoor dat je de kinderwagen al direct vanaf de geboorte kunt gebruiken voor heerlijke wandelingen! Verder beschermen de zonnekap (UPV50+) en beenkap je kleintje tegen het weer, terwijl het extra zachte matrasje van memory foam voor optimaal comfort zorgt. Bovendien heeft de GB reiswieg een geïntegreerde draaggreep, zodat je hem ook makkelijk met één hand kunt dragen. Wel zo makkelijk! 

Daarnaast is de GB Beli van allerlei handige extraatjes voorzien, zoals een omkeerbaar zitje en een verstelbare rugleuning, verstelbare voetensteun en een verstelbare duwbeugel. Je kunt deze wandelwagen dus precies aanpassen aan de wensen van jou en je kindje. De wandelwagen is voorzien van een XXL-zonnekap met UVP50+ protectie en een ruime boodschappenmand.

Samen met de autostoel-adapters (niet meegeleverd, los verkrijgbaar) en een GB of Cybex Groep 0 autostoeltje (apart verkrijgbaar) maak je van de kinderwagen een compleet 3-in-1 reissysteem!

Je bestelt een GB Beli 4 Kinderwagen makkelijk en veilig online bij MamaLoes Babysjop! Heb je vragen over de GB Beli, of over één van onze andere producten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Gezellig langskomen in één van onze winkels kan natuurlijk ook altijd. We helpen je graag!