Chicco Kinderwagen

De Chicco kinderwagen valt meteen op door zijn kenmerkende ontwerp. Maar dat is niet alles wat deze kinderwagen te bieden heeft. Zo kan de reiswieg van de Chicco kinderwagen eenvoudig omgevormd worden tot een wandelwagen voor wanneer je kind wat ouder is. Maar ook is het mogelijk om de meegeleverde Chicco autostoel op de Chicco kinderwagen te bevestigen.

De Chicco kinderwagen is op deze manier een complete reisset. Dankzij het lichtgewicht aluminium frame en de in hoogte verstelbare handgreep is de Chicco kinderwagen niet alleen voor je kind, maar ook voor jou een genot om mee te rijden. De kinderwagen wordt zeer compleet geleverd met een autostoel, een regenhoes, een matras voor de kinderwagen en een handige boodschappenmand zodat je altijd beide handen vrij hebt voor het duwen van de Chicco kinderwagen.

De kinderwagens van Chicco zijn bij MamaLoes Babysjop veilig online te bestellen tegen een standaard scherpe prijs. Heb je vragen over de Chicco kinderwagens of één van onze andere producten, dan beantwoorden we deze graag. Je kunt dan altijd vrijblijvend contact opnemen met ons.