Baninni Kinderwagens

Met een Baninni kinderwagen heb je een zeer complete en voordelige kinderwagen in huis. De producten van Baninni zijn met de grootste zorg ontwikkeld en dat merk je. De Baninni kinderwagen heeft een wandelwagenzitje dat zowel naar je toe als van je af geplaats kan worden. In het eerste geval kan je kind je tijdens de wandeling aankijken. Uit meerdere onderzoeken blijkt dat dit bevorderlijk is voor de emotionele ontwikkeling. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

De Baninni kinderwagen wordt geleverd inclusief luxe en comfortabele reiswieg. De wandelwageninzet is in slechts enkele klikken omvormbaar tot reiswieg, zodat ook de allerkleinsten kunnnen genieten van een fijne wandeling door de stad of lekker rustig in de natuur. Tevens is het mogelijk om een Baninni autostoel te bevestigen op de Baninni kinderwagen, zodat je een complete travelset in huis hebt.

De Baninni kinderwagen is in verschillende mooie modellen, sets en kleuren verkrijgbaar bij MamaLoes Babysjop. En dat tegen de aantrekkelijkste prijzen! Wil je meer weten over de kinderwagens van Baninni? Kijk dan eens rustig rond in ons assortiment of neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag.