4Baby Atomic Kinderwagens

De 4Baby kinderwagens bieden een zeer complete functionaliteit, maar dan tegen een aantrekkelijke prijs. De 4Baby kinderwagens zijn ontworpen met comfort, veiligheid en design in het achterhoofd. Niet alleen zien de kinderwagens er prachtig uit, ze zijn ook nog eens multifunctioneel. Zo kunnen ze niet alleen als kinderwagen met reiswieg gebruikt worden, maar ook als wandelwagen en als travelsystem met het meegeleverde autostoeltje.

De 4Baby kinderwagens zijn geschikt voor iedere baby en peuter. Zo zijn de rugleuning, de beensteun en zonnekap helemaal naar wens in te stellen. De luxe EVA foam banden zorgen voor een heerlijk comfortabele wegligging, op ieder terrein. Kortom: ben je op zoek naar een compleet reissysteem dat jaren meegaat? Dan zijn de 4Baby kinderwagens misschien wel de beste optie.

De 4Baby kinderwagens zijn bij MamaLoes eenvoudig en snel online te bestellen. Heb je vragen of wil je graag advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze winkels.