Cybex draagzak

De Cybex draagzak combineert perfecte ergonomie met een trendy design. De Cybex draagzak is daarmee goed voor de lichamelijke ontwikkeling van je kindje én comfortabel en stijlvol voor de trendy papa’s en mama’s!

Cybex Yema kopen

De meest sprekende draagzak van Cybex is toch wel de Cybex Yema. Met deze draagzak loop je stijlvol over straat met je kindje lekker dicht bij je. In de Cybex Yema draagzak  zit je kindje in een ergonomische houding die het lichaam perfect ondersteund en daarnaast de ontwikkeling van de heupjes bevordert. 

De Cybex Yema kun je in drie verschillende draagposities dragen, waardoor hij perfect meegroeit met je kindje. In eerste instantie draag je de stijlvolle Cybex draagzak in de buik-draagpositie, waarbij het hoofdje van je kind dankzij het slaapkapje extra ondersteund wordt. Vervolgens stap je over op de heup-draagpositie en ten slotte op de rug-draagpositie. 

De stijlvolle Cybex draagzak is direct uit voorraad leverbaar bij MamaLoes Babysjop. Heb je vragen of wil je graag advies op maat over de Cybex draagzak of één van onze andere draagzakken? Dan helpen onze klantenservice medewerkers je graag verder. Je bent natuurlijk ook welkom in één van onze winkels om de Cybex draagzakken zelf uit te proberen!