Quinny Zapp Xpress buggy

De Quinny Zapp Xpress buggy combineert praktische functionaliteiten met een stijlvol, modern design! Ideaal voor iedere wandeling met je kleintje! De Quinny Zapp Xpress is een lichtgewicht buggy die makkelijk tot een klein pakketje in te klappen is zodat je hem eenvoudig overal mee naartoe neemt. 

Quinny Zapp Xpress buggy kopen

Met de Quinny Zapp Xpress wandel je lekker comfortabel met je kleintje over ieder terrein. Met de drie praktische wielen inclusief een zwenkwiel aan de voorkant is de buggy heerlijk wendbaar. In de Quinny Zapp Xpress kan je kleintje niet alleen zitten, maar ook lekker een dutje doen dankzij de instelbare relaxstand.

Zoals je van de Quinny Zapp buggy's gewend bent, beschikt ook de Zapp Xpress over de iconische handgrepen met optimale grip. Deze handgrepen zorgen ervoor dat de buggy lekker makkelijk te sturen is. Ook aan de veiligheid is gedacht, want de Quinny Zapp Xpress wordt geleverd inclusief een eenvoudig verstelbare 5-punts veiligheidsgordel.

Verder wordt de Quinny Zapp Xpress geleverd inclusief zonnekap met UV50+ bescherming en een makkelijk toegankelijke boodschappenmand zodat je ook eenvoudig je spulletjes mee kunt nemen in de buggy. De bekleding van de Zapp Xpress is gemaakt van waterafstotend textiel. De bekleding blijft dus mooi, ook na een ritje door de regen!

De Quinny Zapp Xpress is geschikt voor een leeftijd vanaf 6 maanden. In combinatie met de los verkrijgbare Quinny Lux reiswieg of een groep 0 autostoel van het merk Maxi-Cosi (i.c.m. los verkrijgbare adapterset) kun je de Quinny Zapp Xpress zelfs al vanaf de geboorte gebruiken!

De Quinny Zapp Xpress is in diverse stijlvolle kleuren online te bestellen bij MamaLoes. Kom ook eens langs in één van onze winkels, zodat je de Quinny Zapp Xpress zelf uit kunt proberen!