Quinny Zapp Flex Plus

De luxe Quinny Zapp Flex Plus buggy combineert praktische functionaliteiten met een stijlvol, modern design! Ideaal voor iedere wandeling met je kleintje! De Quinny Zapp Flex Plus is een lichtgewicht buggy met 4 extra grote wielen, verschillende relaxstanden en een omkeerbaar zitje. De Quinny Zapp Flex is makkelijk tot een klein pakketje in te klappen is zodat je hem eenvoudig overal mee naartoe neemt!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Quinny Zapp Flex Plus kopen

Met de Quinny Zapp Flex Plus wandel je lekker comfortabel met je kleintje over ieder terrein. Met de vier extra grote wielen inclusief zwenkwielen aan de voorkant is de buggy heerlijk wendbaar. In de Quinny Zapp Flex Plus kan je kleintje heerlijk zitten, zowel naar je toe als van je af. Daarnaast is de Quinny Zapp Flex Plus via diverse relaxstanden verstelbaar naar een volledig platte stand.

De Quinny Zapp Flex Plus beschikt over een praktische doorlopende duwstang voor optimale grip, ook wanneer je de buggy met slechts één hand voortduwt! Ook aan de veiligheid is gedacht, want de Quinny Zapp Flex wordt geleverd inclusief een eenvoudig verstelbare 5-punts veiligheidsgordel.

Verder wordt de Quinny Zapp Flex Plus geleverd inclusief zonnekap met UV50+ bescherming, een regenhoes, een adapterset voor groep 0 Maxi-Cosi autostoeltjes, en een makkelijk toegankelijke boodschappenmand zodat je ook eenvoudig je spulletjes mee kunt nemen in de buggy. De bekleding van de Zapp Flex Plus is gemaakt van waterafstotend textiel. De bekleding blijft dus mooi, ook na een ritje door de regen!

De Quinny Zapp Flex Plus is geschikt voor een leeftijd vanaf 6 maanden. In combinatie met de los verkrijgbare Quinny Lux reiswieg, From-Birth Cocoon of een groep 0 autostoel van het merk Maxi-Cosi kun je de Quinny Zapp Flex Plus zelfs al vanaf de geboorte gebruiken!

De Quinny Zapp Flex Plus is in diverse stijlvolle kleuren online te bestellen bij MamaLoes. Kom ook eens langs in één van onze winkels, zodat je de Quinny Zapp Flex Plus zelf uit kunt proberen!