Nuna Buggy

Hoe kleiner je pakketje geluk, hoe meer spullen je rond moet sjouwen... Met een buggy van Nuna ben je overal op voorbereid! De luxe buggy's van Nuna, bijvoorbeeld de Nuna Pepp of de Nuna Pepp Luxx, zijn zo ontworpen dat ze aan alle eisen voldoen: ingeklapt ultra-compact en uitgeklapt met één hand te besturen én ze zijn voorzien van een volledig vlakke ligstand voor kleine dutjes onderweg!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Veilig, comfort en prachtig design, dat is de Nuna buggy

De Nuna wandelwagen is dus niet zomaar een standaard buggy; hij biedt optimale veiligheid, comfort, en een prachtig en modern design! De innovatieve Nuna buggy's kunnen met één hand ingeklapt worden tot een plat rugzakformaat zodat hij gemakkelijk in de auto, achterop de fiets of in een kleine ruimte opgeborgen kan worden. Ideaal voor onderweg, dus!

De vooruitstrevende veertechnologie vangt alle hobbels op zodat je kleine een heerlijk comfortabel ritje zal hebben. Verder heeft een Nuna buggy een vijfpuntsgordel, een in hoogte verstelbare duwstang, een veilig remsysteem en slimme accesoires. Kortom: de wandelwagens van Nuna behoren tot de meest complete en stijlvolle op de markt!

Je kan gemakkelijk en veilig online een Nuna buggy of wandelwagen kopen bij MamaLoes Babysjop. Heb je vragen of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!