Maris

goodbaby maris

Op zoek naar een trendy en betrouwbare wandelwagen? De GB Maris is dan wellicht wat voor jou! Deze wandelwagen is werkelijk van alle gemakken voorzien. Zo is hij lekker compact en past hij met een breedte van slechts 54 cm perfect in winkelgangen, het openbaar vervoer, liften etc. De GB Maris is daarnaast ook supercompact op te vouwen tot een klein pakketje en blijft dan zelfstandig staan. Ideaal om mee te nemen in de auto of om op te bergen dus! 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Om de veiligheid hoef je je ook al geen zorgen te maken bij de GB Maris; zo heeft de wandelwagen een veiligheidsgordel met zachte gordelkussens en een valbeugel die aan beide kanten te openen is.

Daarnaast is de GB Maris van allerlei handige extraatjes voorzien, zoals een verstelbare rugleuning, verstelbare voetensteun en een verstelbare duwbeugel. Je kunt deze wandelwagen dus precies aanpassen aan de wensen van jou en je kindje. De wandelwagen is voorzien van een XXL-zonnekap met UVP50+ protectie en een ruime boodschappenmand.

Samen met de GB reiswieg en autostoel-adapters (niet meegeleverd, los verkrijgbaar) maak je van de wandelwagen een compleet reissysteem!

Je bestelt een GB Maris makkelijk en veilig online bij MamaLoes Babysjop! Heb je vragen over de GB Maris, of over één van onze andere producten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Gezellig langskomen in één van onze winkels kan natuurlijk ook altijd. We helpen je graag!