AeroMoov inlegkussens

Natte rugjes en klamme haartjes behoren tot het verleden, als je een Aeromoov Inlegkussen voor in de buggy gebruikt! Hoe? Dankzij de AeroSleep 3D-technologie! De unieke 3D-honingraatstructuur binnenin de Aeromoov Air Layer vormt een luchtlaagje tussen de baby en de autostoel. Dit luchtlaagje kan niet ingedrukt worden en zorgt voor constante luchtcirculatie.

Aeromoov Mint Air Layer Buggy Inlegkussen AL-B-MI

Aeromoov Mint Air Layer Buggy Inlegkussen AL-B-MI

(1)
29.95

Op voorraad

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

AeroMoov

De Air Layer voert alle warmte af en laat frisse lucht circuleren. De lichaamstemperatuur van je kind blijft dankzij een AeroMoov Inlegkussen beter onder controle in de buggy, waardoor hij of zij minder snel zal gaan zweten als het warm is. Zo zit je kleintje tijdens ieder seizoen aangenaam in de buggy! 

De Aeromoov Air Layer Inlegkussens zijn voorzien van een laagje organisch katoen. Dat zit extra lekker zacht, maar het absorbeert bovendien overtollig zweet. Dit inlegje houdt je buggy dus ook langer als nieuw. 

Shop de producten van Aeromoov voordelig en veilig via MamaLoes Babysjop. Heb je vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Langskomen in één van onze winkels kan natuurlijk ook, de koffie staat klaar!