BeSafe Isofix autostoeltjes

De BeSafe Isofix autostoeltjes zijn de veiligste autostoeltjes van BeSafe omdat ze door middel van het Isofix systeem vastgemaakt worden aan de carrosserie van de auto. De autostoeltjes van Besafe met Isofix passen alleen in auto's die voorzien zijn van het Isofix systeem. Naast optimale veiligheid bieden de autostoeltjes van BeSafe ook een prachtig design en een heerlijk comfortabel zitje voor je kind.

Modular Serie

Voor nog meer veiligheid heeft BeSafe de iZi Modular Family ontwikkeld. Dit is het gloednieuwe kinderveiligheidssysteem van BeSafe, voor pasgeboren baby’s tot kinderen van ca. 4 jaar! BeSafe iZi Modular is een modulair systeem van autozitjes voor kinderen bestaande uit een ISOfix-compatibele basis en twee verschillende kinderzitjes die voldoen aan de nieuwe EU-norm R-129 (I-Size). Deze base is te gebruiken voor het iZi Modular Go Groep 0 autostoeltje  en het BeSafe iZi Modular Groep 0/1 Autostoeltje. Van dit systeem heb je dus jarenlang plezier! 

Je kan veilig online BeSafe Isofix autostoeltjes kopen bij MamaLoes. Heb je vragen over autostoeltjes of over het Isofix systeem? Neem dan gerust contact met ons op. We voorzien je graag van deskundig advies!