Baninni

De Baninni Isofix autostoeltjes zijn zeer veilig en hebben daarnaast ook nog eens een aantrekkelijke prijs. De Baninni Isofix autostoelen beschikken over alle eigenschappen die je van een moderne, veilige autostoel mag verwachten. Goede gordels, optimale zijwaartse bescherming, luxe bekleding, noem maar op. Bij MamaLoes vind je uiteraard een ruime collectie Baninni IsoFix autostoeltjes.

IsoFix Autostoeltjes van Baninni

IsoFix is een handige methode om je autostoeltje stevig en veilig in de auto te monteren, zonder dat je in de weer hoeft met de autogordels van de auto. Je autostoelt wordt door middel van IsoFix 'haken' als het ware direct aan het carrosserie van de auto bevestigd. Je autostoeltje kan dan eigenlijk geen kant meer op... Heeft jouw auto IsoFix aansluitpunten? Dan is een IsoFix Autostoeltje van Baninni wellicht wat voor jou!

Bij MamaLoes vind je IsoFix autostoeltjes in allerlei groepen. Dus of je nu zoekt naar een Groep 0 autostoel voor de allerkleinsten, of een autostoel voor een al wat groter kindje: Baninni heeft het voor je! De Baninni Impero (Groep 0/1) heeft bijvoorbeeld een handige steunpoot en een indicator of je autostoel correct geïnstalleerd is, terwijl de Baninni Twirl als extra handigheid heeft dat het zitje 360 graden rond te draaien is. De Baninni Arona en de Baninni Fiero zijn Groep 1/2/3 autostoeltjes met IsoFix aansluiting, dus die kun je lekker lang gebruiken. Voor ieder wat wils!

Ben je er nog niet helemaal uit wat je zoekt? Neem voor meer persoonlijk advies gerust vrijblijvend contact met ons op. Of kom eens langs in één van onze winkels! We helpen je graag.