BabyGo

Ben je op zoek naar autostoeltjes met Isofix bevestigingssyteem? Kies dan voor een Babygo Isofix autostoel. Deze autostoeltjes zijn gemaakt van hoogstaande materialen en bieden een zeer hoge mate aan veiligheid. Een comfortabel, meegroeiend autostoeltje dat is de Babygo Isofix autostoel!

Een Babygo Isofix autostoel die voorzien is van het Isofix bevestigingssysteem met "top tether" is zeer geschikt voor snelle en veilige bevestiging in auto's met Isofix aansluitingen. Hiermee wordt de autostoel direct op het chassis van de auto gemonteerd waardoor deze geen kant meer op kan. De "top tether" is een extra bevestigingspunt bovenaan de achterkant voor nog meer veiligheid.

Met de aanschaf van een Babygo autostoel zit je altijd goed en heb je geen andere variant meer nodig. Velen gingen u al voor dus kijk gerust eens rond en voeg je bij vele andere gelukkige Babygo autostoel bezitters. De autostoeltjes van Babygo zijn exclusief verkrijgbaar bij MamaLoes Babysjop. Voor vragen of persoonlijk advies kun je altijd contact met ons opnemen.