Maxi Cosi Rock

De Maxi Cosi Rock is een veilig en praktisch autostoeltje in groep 0. Het autostoeltje voldoet namelijk aan de strenge i-Size norm, waardoor je je kindje verzekerd van een veilige rit. Het autostoeltje is te bevestigen met ISOFIX in combinatie met de FamilyFix One i-Size base van Maxi Cosi. Hierdoor is het autostoeltje in 1 klik te bevestigen. Mocht je geen ISOFIX in je auto hebben, kun je het stoeltje gemakkelijk bevestigen met de driepuntsgordel van je auto. Kortom: met de Maxi Cosi Rock haal je een veilig en gemakkelijk te installeren autostoeltje in huis!  

De Maxi Cosi Rock 

Veiligheid staat bovenaan bij de Maxi Cosi Rock autostoel. Zo voldoet het autostoeltje aan de nieuwe, strenge i-Size norm. Dit houdt in dat de autostoel maximale veiligheid aan je kwetsbare kindje biedt. Wil je weten wat de i-Size norm precies inhoudt? Lees het op onze speciale i-Size pagina. Het autostoeltje is voorzien van Side Protection System (SPS), wat inhoudt dat je kindje beschermt is tijdens een zijwaartse aanrijding. Daarnaast is de Rock voorzien van verbeterde impact-absorberende materialen voor een extra veilige rit. 

Daarnaast is comfort erg belangrijk. Zo wordt de Maxi Cosi Rock autostoel geleverd inclusief zit- en hoofdverkleiner. Je kleintje zal comfortabel zitten in deze verkleiner tot hij of zij 3 maanden oud is en heeft daarna de ruimte om verder te groeien in de comfortabele autostoel (zonder zitverkleiner). 

Kortom: ben je op zoek naar een autostoel voor je baby? Dan heb je met de Maxi Cosi Rock  één van de veiligste en meest praktische autostoelen op de markt in huis. Heb je vragen over de Maxi Cosi Rock of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

 ***Hoera! De Maxi-Cosi Rock is uitgeroepen tot 'Beste koop' door de consumentenbond in mei 2018! ***