Maxi Cosi Pearl Smart i-Size Autostoelen

De Maxi Cosi Pearl Smart i-Size is een zeer comfortabele en bovendien zeer veilige autostoel. De Maxi Cosi Pebble Pearl Smart autostoel voldoet aan de nieuwste i-Size veiligheidsstandaarden. Daarnaast zit de stoel erg comfortabel voor je kleintje door de 4 standen waarin deze gezet kan worden. De Maxi Cosi Pearl Smart i-Size autostoel gebruik je in combinatie met de FamilyFix base. Met één klik staat de autostoel vast in je auto! Veilig en handig!

Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size autostoel 

De Maxi-Cosi Pearl Smart zorgt in combinatie met de FamilyFix Base voor een eenvoudige en veilige bevestiging in je auto en voldoet hiermee tevens aan de i-Size norm. De autostoel is geschikt voor kindjes van 4 maanden tot ongeveer 4 jaar. Je kind kan dan tot 87cm (ongeveer 2 jaar) achterwaarts vervoerd worden. Hierdoor zijn het hoofd en de nek beter beschermd. Is je kind later groot genoeg voor voorwaarts vervoer, draai simpelweg de autostoel 180˚ en je kan nog zeker tot ongeveer 4 jaar (105cm) met de stoel vooruit.

Nieuwsgierig geworden naar deze autostoel? Of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs in één van onze winkels