Maxi Cosi Pearl Pro i-Size Autostoelen

De Maxi Cosi Pearl Pro i-Size is het nieuwste en meest veilige en comfortabele peuter autostoeltje van Maxi-Cosi. Met de Pearl Pro i-Size autostoel kan je je kindje tot maar liefst 4 jaar achterwaarts vervoeren. De stoel heeft diverse ligstanden voor zowel voor- als achterwaarts vervoeren. De Maxi Cosi Pearl Pro i-Size autostoel is te bevestigen op de Maxi Cosi 3wayFix base of de FamilyFix One i-Size base, voor een extra veilige bevestiging in de auto. 

Maxi-Cosi Pearl Pro i-Size autostoelen

De Maxi-Cosi Pearl Pro i-Size zorgt in combinatie met de 3wayFix base of de FamilyFix Base voor een eenvoudige en veilige bevestiging in je auto en voldoet hiermee tevens aan de i-Size norm. De autostoel is geschikt voor kindjes van 6 maanden tot ongeveer 4 jaar. Je kind kan tevens tot 4 jaar achterwaarts vervoerd worden. Hierdoor zijn het hoofd en de nek beter beschermd. Daarnaast beschikt de stoel over diverse ligstanden wanneer je de stoel voor- of achterwaards vervoert. 

Nieuwsgierig geworden naar deze autostoel? Of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs in één van onze winkels